Beton amprentat Constanta, beton elicopterizat, beton dezactivat, beton polimer

Constanta, Romania

Ne deplasam oriunde in Romania

beton amprentat constanta

DE CE SA LUCRATI CU BETON AMPRENTAT CONSTANTA?

Rezistent in timp

Datorită naturii sale, betonul amprentat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

Servicii complete

Societatea noastra de pavaj beton amprentat are spre vanzare toata gama de produse pentru executarea lucrarilor de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer sau beton dezactivat.

23 ani experienta

Experienta celor 23 de ani de existenta este completata de flexibilitate si interesul extrem de mare pentru dezvoltarea permanenta a echipei noastre cu aplicand ultimele noutati in materie de beton amprentat

Doresti o cotatie de pret personalizata?

Contacteaza-ne chiar acum si vei primi solutia ideala, personalizata nevoilor tale pentru beton amprentat Constanta.

Vreau oferta personalizata

Beton amprentat Constanta

Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei, granit etc.

Durata medie de viata a pavajelor din beton amprentat este de peste 25 de ani, ofera protectie impotriva apei si este rezistent la intemperii.

Pavajele din beton amprentat Constanta sunt foarte apreciate deoarece pune in evidenta frumusetea naturala a locatiei in care se aplica, da un aspect rustic dar in acelasi timp modern si rafinat suprafetelor, fara restrictii de culoare, ceea ce este un avantaj major in comparatie cu clasicul pavaj din dale. Pavajul din beton amprentat este robust, durabil in timp, iarna nu aluneca si ceea ce e cel mai important, se poate reinnoi aspectul de cate ori se doreste prin aplicarea de lac pe suprafata lucrarii şi inclusiv prin schimbarea culorii pavajului la nevoie.

Avantaje beton amprentat Constanta

 • posibilitatea de a alege din multitudinea de texturi si culori;
  potrivite oricarui tip de design, fara a se modifica tonalitati sau culori;
 • posibilitatea de utilizare atat la interior cat si la exterior, cu numeroase accesorii arhitecturale pentru finisaje;
 • spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, nu se scufunda si nu se deformeaza;
 • poate fi curatat cu usurinta de pete (ulei, petrol etc);
 • perioada de executie scurta;
 • nu creste iarba printre piese;
 • nu se mai misca si prin urmare nu se mai rup piesele;
 • se aplica indiferent de forma, inclinatii sau marimea terenului;
 • se aplica pe orice fel de suprafete: pamant, beton, asfalt etc;
 • se executa atat in palan orizontal cat si vertical;
 • pret foarte competitiv.

LUCREAZA CU O ECHIPA PROFESIONISTA!

23
+
Ani experienta
18
Experienta in Europa
16
+
Experti in echipa
1863
+
Clienti multumiti

Preturi beton amprentat Constanta

Betonul amprentat este accesibil tuturor, fiind în același timp și o alternativă frumoasă a pavelelor. Aceste pavaje din beton amprentat realizate de firma noastră de beton amprentat din Constanta care poate fi contactată la numărul de telefon 0753.688.062 își va menține caracterul său practic, însă în același timp va reuși să redea frumusețea materialelor naturale (cum ar fi piatra naturală sau rocile minerale).

Prețurile pavajelor din beton amprentat sunt extrem de competitive pe piață, fiind accesibile aproape oricui, având totodată și un timp de punere în practică extrem de rapid. Pentru persoanele care au o imaginație mai ridicată, nu există limite în modurile prin care poate alege imprimarea betonului amprentat. Vă puteți alege un model standard pe care să îl personalizați după gusturile pe care le aveți dumneavoastră, după discuții cu firma noastră din Constanta.

Alte beneficii – beton amprentat Constanta

Un alt mare avantaj al betonului amprentat pe care îl oferă firma noastră din Bucuresti îl reprezintă robustețea și soliditatea sa. În anumite situații, zonele cu beton amprentat pot fi foarte circulate, fiind extrem de expuse uzurii, parcările auto de exemplu.

Pavajele de beton amprentat se tratează foarte bine cu coloranți ce au rol de întărire și ce conferă rezistență, obținându-se astfel culorile necesare precum și o rezistență dublă la abraziune și uzură față de betonul clasic.

Așadar, betonul amprentat oferit de firma noastră din Constanta este extrem de util pentru orice zonă climatică. Pavajele mai sunt protejate și cu rășină ce oferă rezistență la mucegai, praf, alunecare și absorbție. Pe langa serviciile de beton amprentat oferim servicii de beton elicopterizat Constanta, beton polimer Constanta si beton dezactivat Constanta

Ne deplasam
oriunde in Romania

Indiferent de locatia dvs., echipa noastra se va deplasa oriunde in Romania!

Promptitudinea lucrarii
garantata

De fiecare data ne-am respectat termenele de executie agreate bilateral prin contract!

Experienta noastra
in slujba dumneavoastra

Va punem la dispozitie toata experienta acumulata pana in prezent.

GALERIE FOTO BETON AMPRENTAT CONSTANTA

Recenzii clienti beton amprentat Constanta

Suna chiar acum la 0753.688.062 pentru o cotatie de pret personalizata!

☏ Sună 0753.688.062