Beton amprentat Constanta, beton elicopterizat, beton dezactivat, beton polimer

Constanta, Romania

Ne deplasam oriunde in Romania

Beton Amprentat Constanta

Compania noastra va ofera servicii de pavaj beton amprentat avand ca destinatie atat zona exterioara cat si zona interioara.

Pavajele din beton amprentat reprezinta o solutie excelenta pentru amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor el se poate folosi si pentru amenajarea zonelor inguste de asemenea.

Pavajele din beton amprentat sunt utilizate pentru zone rezidenţiale sau scari de bloc. Pavarea cu beton amprentat sau beton elicopterizat a locurilor cu beton amprentat, constă în imprimarea betonului când este crud.

Astfel, din dorinta ca rezistenta betonului amprentat sa fie cat mai mare si de lunga durata, se utilizeaza fibre elastice de polipropilenă, care ajută la prevenirea crăpăturilor.

Culorile betonului amprentat sunt variate, încât fiecare persoană să combine nuanţele după bunul plac, personalizand pavajele din beton amprentat.

beton amprentat

De ce aleg clientii sa lucreze cu noi?

Utilizam produse certificate

Pentru a obtine calitatea care ne-a consacrat in piata de beton amprentat din Romania utilizam DOAR produse certificate!

Experti in beton amprentat

Intreaga echipa de beton amprentat de care dispunem se mandreste cu o experienta de peste 23 ani in domeniu

Analiza tehnica detaliata

Analizam din punct de vedere tehnic fiecare solutie, cu maxima atentie, pentru ca abordarea tehnica sa fie la cele mai inalte standarde

Prestigiu

Avem sute de lucrari executate, iar clientii au fost pe deplin multumiti! Portofoliul nostru este cartea de vizita care ne reprezinta!

0753.688.062 Contacteaza-ne chiar acum si profita de oferta promotionala

Date de contact
☏ Sună 0753.688.062