Constanta, Romania

Ne deplasam oriunde in Romania

beton elicopterizat Constanta

DE CE SA LUCRATI CU NOI PENTRU BETON ELICOPTERIZAT CONSTANTA?

Rezistent in timp

Datorită naturii sale, betonul elicopterizat are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

Servicii complete

Societatea noastra de pavaj beton elicopterizat Constanta are spre vanzare toata gama de produse pentru executarea lucrarilor de beton elicopterizat in Constanta si imprejurimi!

23 ani experienta

Experienta celor 23 de ani de existenta este completata de flexibilitate si interesul extrem de mare pentru dezvoltarea permanenta a echipei noastre cu aplicand ultimele noutati in materie de beton elicopterizat

Doresti o cotatie de pret personalizata?

Contacteaza-ne chiar acum si vei primi solutia ideala, personalizata nevoilor tale

Vreau oferta personalizata

Beton elicopterizat Constanta

Produsul numit beton elicopterizat (finisat sau superfinisat), la baza este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta si calitate exceptionala, care este compus din aditivi speciali si pigmenti, ce se aplica peste betonul proaspat, astfel acesta formand un strat monolitic rezistent la uzura.

Alte tipuri de materiale care se folosesc in componenta produsului de tip beton elicopterizat, in functie de destinatia utilizarii finale sunt urmatoarele tipuri: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, sau cuart CORINDON, gri, rosu sau verde, compusi metalici, fibre metalice, polipropilena si altele..

Modalitate de lucru beton elicopterizat

Pentru realizarea pardoselilor industriale betonul elicopterizat este sistemul ideal bazat pe turnarea unui strat din beton compus din particule tratate special si diversi lianti îmbunatatiti cu aditivi.

Se obtine astfel o suprafata foarte dura si rezistenta la abraziune, actiunea factorilor chimici, mecanici si atmosferici.

Pardoseala se poate realiza in diferite culori, in functie de preferinte.

LUCREAZA CU O ECHIPA PROFESIONISTA!

23
+
Ani experienta
18
Experienta in Europa
16
+
Experti in echipa
1863
+
Clienti multumiti

Pardoseli din beton amprentat Constanta

Pardoselile de tip beton elicopterizat reprezinta un sistem bazat pe realizarea unui strat din beton cu caracteristici speciale, obtinut in statia de beton, care odata intins si nivelat este tratat cu un strat proaspat special, compus din cuarțz, minerale ciment si pigmenti de culoare care duc la obtinerea produsului finit cu suprafata foarte dura si rezistenta.

Betonul elicopterizat este ideal pentru realizarea pardoselilor halelor industriale, a parcarilor supermarketurilor, mall-urilor, silozurilor, depozitelor de orice fel, etc. precum si a oricaror suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici – beton elicopterizat.

Alte informatii beton elicopterizat Constanta

Pardoselile din beton elicopterizat, numite si finisate sau superfinisate, reprezinta un tip de pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la uzura.

Alte materiale care se folosesc in componenta betonului elicopterizat, in functie de scopul utilizarii, sunt: cuart gri, cuart rosu, cuart verde, cuart simplu, sau cuart CORINDON, gri, rosu sau verde, compusi metalici, fibre metalice, polipropilena.

Pe langa beton elicopterizat Constanta mai oferim beton amprentat Constanta, beton polimer Constanta si beton dezactivat Constanta. Suna chiar acum pentru o oferta de pret!

Ne deplasam
oriunde in Romania

Indiferent de locatia dvs., echipa noastra se va deplasa oriunde in Romania!

Promptitudinea lucrarii
garantata

De fiecare data ne-am respectat termenele de executie agreate bilateral prin contract!

Experienta noastra
in slujba dumneavoastra

Va punem la dispozitie toata experienta acumulata pana in prezent.

GALERIE FOTO BETON ELICOPTERIZAT CONSTANTA

Recenzii clienti beton elicopterizat Constanta

Suna chiar acum la 0753.688.062 pentru o cotatie de pret pentru beton elicopterizat Constanta

☏ Sună 0753.688.062