Beton amprentat Constanta, beton elicopterizat, beton dezactivat, beton polimer

Constanta, Romania

Ne deplasam oriunde in Romania

beton polimer Constanta

DE CE SA LUCRATI CU BETON POLIMER CONSTANTA?

Rezistent in timp

Datorită naturii sale, betonul polimer are o mare longevitate. El poate rezista atacurilor violente și calamităților naturale, rezistă pe orice tip de climă, fie că e frig și gheață, fie ploi, ninsori sau radiații ultraviolete.

Servicii complete

Societatea noastra de pavaj beton polimer are spre vanzare toata gama de produse pentru executarea lucrarilor de beton amprentat, beton elicopterizat, beton polimer sau beton dezactivat.

23 ani experienta

Experienta celor 23 de ani de existenta este completata de flexibilitate si interesul extrem de mare pentru dezvoltarea permanenta a echipei noastre cu aplicand ultimele noutati in materie de beton polimer

Doresti o cotatie de pret personalizata?

Contacteaza-ne chiar acum si vei primi solutia ideala, personalizata nevoilor tale pentru beton polimer Constanta.

Vreau oferta personalizata

Beton polimer Constanta

BETONUL POLIMER (OVERLAY) este solutia perfecta recomandata pentru a genera suprafete amprentate atunci cand exista deja suportul de beton turnat sau repararea (restaurarea) suprafetelor de beton ( beton amprentat ) .

BETONUL POLIMER prezinta o inalta rezistenta la abraziune, factori climatici si solicitari mecanice, fiind de doua ori mai dur decat betonul .

Prezinta o aderenta ridicata fata de suportul pe care este aplicat in interior si exterior , atat pe suprafete verticale cat si pe cele orizontale , putand fi aplicat pe ziduri, trepte, garduri, terase, sau pentru repararea suprafetelor deteriorate .

Raportul calitate-pret, rapiditatea executiei lucrarilor, gradul ridicat de finisaje, calitatea deosebita a materialelor utilizate sunt doar cateva dintre motivele care ar trebui sa va convinga sa alegeti o colaborare cu firma noastra (beton polimer).

Design-ul obtinut in urma utilizarii culorilor si modelelor este foarte variat ca stil si putem obtine rezultate unice si personalizate. Modul de aplicare consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20 mm, ce poate fi amprentat.

Acordam cea mai mare atentie incadrarii in termenele convenite pentru proiectul la care lucram. Intelegem foarte bine insemnatatea factorului timp, si ne coordonam activitatea cu cea mai mare exactitate, astfel dam clientilor nostri posibilitatea sa isi calculeze cu precizie resursele si sa nu inregistreze amanari sau intarzieri in activitatea lor.

Consideram ca increderea din partea clientilor este unul din factorii cei mai importanti care contribuie la bunul mers al afacerii noastre. Avantajele unei relatii sincere si corecte pe o astfel de baza sunt evidente, de aceea îi dam importanta maxima.

Betonul polimer este aplicat rapid, rezistent si durabil. Este o solutie foarte avantajoasa, atat ca pret cat si ca rezistenta. Alte servicii: beton elicopterizat Constanta, beton amprentat Constanta si beton dezactivat Constanta

Compania noastra are o experienta de 15 ani in beton elicopterizat si in alte tipuri de pardoseli conexe.

Echipa de beton polimer Constanta

23
+
Ani experienta
18
Experienta in Europa
16
+
Experti in echipa
1863
+
Clienti multumiti

Ne deplasam
oriunde in Romania

Indiferent de locatia dvs., echipa noastra se va deplasa oriunde in Romania!

Promptitudinea lucrarii
garantata

De fiecare data ne-am respectat termenele de executie agreate bilateral prin contract!

Experienta noastra
in slujba dumneavoastra

Va punem la dispozitie toata experienta acumulata pana in prezent.

GALERIE FOTO BETON POLIMER CONSTANTA

Recenzii clienti beton amprentat Constanta

Suna chiar acum la 0753.688.062 pentru o cotatie de pret personalizata pentru beton polimer Constanta!

☏ Sună 0753.688.062